Opskrift på Svensk Pølseret. En dejlig nem og hurtig aftensmad i en travl hverdag.
Børnene elsker retten og de kan hjælpe med at lave maden.
Ingredienser
Der skal bruges:
2 stk glaskartofler
1 st ds tomatpure (140 g)
2 spsk paprika
3 dl mælk (jeg bruger skummetmælk)
1 ps røde pølser (ca 10 stk)
10 g margarine
1 stk. alm. løg
1 stk. alm. løg
Smag til med salt og peber
Fremgangsmåde / Tilberedning
Hæld vandet fra kartoflerne og skær dem i mindre stykker – 1
x 1½ cm, eller som du ønsker. Brun margarinen og svits løgene klare. Skru lidt
ned og kom pølser og paprika i, og svits det i ca 3 min. Tilsæt derefter resten
og rør det godt rundt. Når det er kogt godt sammen, og har den konsitens du
ønsker tilsætter du salt og peber – derefter er den klar til servering.
Ideer
Retten kan også bruges som en del af en alternativ buffet.
Skal retten kun spises af voksne kan der sagtens kommes mere
paprika i.
Der kan selvfølgelig også bruges almindelige kartofler som
du selv skræller, synes bare ikke det ændre nok i smagen i forhold til hvor
meget tid der spares.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar