søndag den 17. november 2013

Opskrift på svensk pølseret

Opskrift på Svensk Pølseret. En dejlig nem og hurtig aftensmad i en travl hverdag. Børnene elsker retten og de kan hjælpe med at lave maden.

Ingredienser
Der skal bruges:

2 stk glaskartofler
1 st ds tomatpure (140 g)
2 spsk paprika
3 dl mælk (jeg bruger skummetmælk)
1 ps røde pølser (ca 10 stk)
10 g margarine
1 stk. alm. løg

Smag til med salt og peber

Fremgangsmåde / Tilberedning
Hæld vandet fra kartoflerne og skær dem i mindre stykker – 1 x 1½ cm, eller som du ønsker. Brun margarinen og svits løgene klare. Skru lidt ned og kom pølser og paprika i, og svits det i ca 3 min. Tilsæt derefter resten og rør det godt rundt. Når det er kogt godt sammen, og har den konsitens du ønsker tilsætter du salt og peber – derefter er den klar til servering.

Ideer
Retten kan også bruges som en del af en alternativ buffet.
Skal retten kun spises af voksne kan der sagtens kommes mere paprika i.

Der kan selvfølgelig også bruges almindelige kartofler som du selv skræller, synes bare ikke det ændre nok i smagen i forhold til hvor meget tid der spares.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...