tirsdag den 19. november 2013

Svampet gulerodskage

Denne gulerodskage er både lækker og svampet. Den smager rigtig godt, også på anden dagen. Nogle gulerodskager kræver topping for at være god, det synes jeg bestemt ikke denne gør – topping er bare lige ’det sidste’ ved denne kage.

Til en bradepande.

Der skal bruges:
5 dl sukker
8 æg
4 dl olie
7 dl mel
4 tsk bagepulver
2 tsk natron
3 tsk vanillesukker
4 tsk kanel
800 gram reven gulerod

Fremgangsmåde
Æg og sukker piskes til massen er skummende. Tilsæt olie, mel, natron, kanel og vanillesukker. Kom derefter den revne gulerod (jeg bruger herbchopperen fra tupperware til ’rive’ gulerødderne med) og rør det rundt. Hæld dejen i en bradepande.
Bages i ovnen ved 175 grader i ca. 40 min.


Lækker flødeost topping:
100 g flødeost neutral
60 g smør
100 g flormelis
1 tsk. vaniliesukker

Denne kage er velegnet til at fryse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...