fredag den 15. marts 2013

Kage med kokosglasur


Kage med kokosglasur

En rigtig luftig chokoladekage med kokosglasur som altid er et hit hver gang. Det er bare noget mere lækkert at servere denne kage frem for bare en almindelig kage og så er det jo dejligt den er nem at lave.

Der skal bruges:
Ca. 8-10 personer

Til kage:
225 g sukker

2 æg
225 g mel

2 spsk. Kakao
2 tsk bagepulver

2 tsk vaniljesukker
150 g smeltet margerine

2 dl mælk

Til kokosglasur:
75 g flydende margerine

75 g kokos
4 spsk kakao

4 spsk vand
125 g flormelis

1½ tsk vaniljesukker

Vejledning:
Pisk æg og sukker. Tilsæt mel, kakao, bagepulver, vaniljesukker, margerine og mælk. Smør en springform eller kom bagepapir i en springform og kom dejen deri. Sæt formen i midten af en forvarmet (200 grader) i 20-25 min.

Mens kagen er i ovnen laver du kokosglasuren, som laves ved at blande alle tingene godt sammen.
Når kagen er færdig og tages ud af ovnen skal kokosglasuren kommes ovenpå med det samme. Lad det stå i mindst en time for den serveres.

Ideer:
Har du kaffe på kanden, så endelig kom det i kokosglasuren i stedet for vand og kom 2 spsk kakao i istedet for, det smager virkelig godt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...