lørdag den 16. marts 2013

Spinatroulade

Copyright (c) 123RF Stock Photos
Spinatroulade
Når der skal gøres lidt anderledes eller lidt mere festligt ud af brødet, så prøv at lav denne roulade. Det smager godt, og er rigtig flot. Hvis der er lidt brød tilbage om mandagen, så er det bare super i en madpakke. Nogle tænker, åhh nej ikke spinat – men det smager ikke af spinat.

Der skal bruges:
Dej – brug denne opskrift på dej der også bruges til pølsehorn, dog kun en halv portion dej

¼ pose helbladet spinat
2 fed hvidløg

Salt
Peber

Vejledning:
Dejen rulles ud på bordet. Spinaten er tøet op og det vrides for vandet, bare med hånden. Knus hvidløg og kom det sammen med spinaten, salt og peber. Det fordeles ud over dejen og den rulles sammen som en roulade. Hvis det er nemmere, så del roulade i to på en bageplade. Lad rouladen hæve i ca. 30 min.

Lav nogle ridser i toppen af rouladen og kom pladen i en forvarmet ovn (200 grader) i ca. 20 min – rouladen skal være gylden.

Inden servering skæres rouladen ud i ca. 2 cm stykker

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...