Copyright (c) 123RF Stock Photos
Fyldte champignon med
flødeost
Fantastisk tilbehør, som både er godt på grillen om sommeren
og i et fad i ovnen resten af året.
Jeg beregner 1½ champignon per person, men vurder i forhold
til hvem du server for.
Du skal bruge:
Til 10 personer
15 Store champignon, gerne med en diameter på 5-7 cm
½ pk flødeost, ikke light
1 lille løg
Knsp Salt
Knsp Peber
100 g revet ost
Sådan gør du:
Vask champignonene, skær indmaden ud og brug en urtekniv til
at udhule champignonene. Skrab så der er en tynd kant og bunden stadig er hel –
man skal være lidt forsigtig. Hak løget meget fint, så det næsten er som en
grød. Hvis der er store stykker fra champignonene, så skal det skæres så det
næsten er smulder. Bland det smuldret champignon, flødeost, salt, peber sammen
og kom det i de store champignon med en ske.
Kom champignonene i et fad, og fordel revet ost ovenpå. Så
skal det i ovnen på 200 grader i ca. 15 min, når det revet ost er blevet gylden
er de klar.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar