Kage med kokosglasur
En rigtig luftig chokoladekage med kokosglasur som altid er et hit hver gang. Det er bare noget mere lækkert at servere denne kage frem for bare en almindelig kage og så er det jo dejligt den er nem at lave.
Der skal bruges:
Ca. 8-10 personer
Til kage:
225 g sukker
2 æg
225 g mel
2 spsk. Kakao
2 tsk bagepulver
2 tsk vaniljesukker
150 g smeltet margerine
2 dl mælk
Til kokosglasur:
75 g flydende margerine
75 g kokos
4 spsk kakao
4 spsk vand
125 g flormelis
1½ tsk vaniljesukker
Vejledning:
Pisk æg og sukker. Tilsæt mel, kakao, bagepulver,
vaniljesukker, margerine og mælk. Smør en springform eller kom bagepapir i en
springform og kom dejen deri. Sæt formen i midten af en forvarmet (200 grader)
i 20-25 min.
Mens kagen er i ovnen laver du kokosglasuren, som laves ved
at blande alle tingene godt sammen.
Når kagen er færdig og tages ud af ovnen skal kokosglasuren
kommes ovenpå med det samme. Lad det stå i mindst en time for den serveres.
Ideer:
Har du kaffe på kanden, så endelig kom det i kokosglasuren i
stedet for vand og kom 2 spsk kakao i istedet for, det smager virkelig godt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar