Copyright (c) 123RF Stock Photos
Lav selv tapas
Tapas er virkelig lækkert, og dejlig indbydende. Udover det
er tapas ikke tungt, så det kan bruges til mange ting eller som tilbehør.
Tapas kan ofte blive rigtig dyr, da det består af mange
specielle produkter. Jeg laver altid lidt forskelligt, både fisk, oliver og
brød – det er ikke alle der er vilde med det hele, så det er rart der er lidt
til alle.
Jeg vil løbende komme forskellige tapas opskrifter på
bloggen, så endelig tjek det ud. Her er opskriften på et lækkert brød, som
passer til tapas, da det i sig selv smager af noget. Denne opskrift er også
fedtfattig, men det kan ikke smages.
Kryddersnegle
Der skal bruges:
½ liter lunkent vand
25 g gær
200 g grahamsmel
1 tsk salt
1 tsk sukker
1 spsk. Olie
500 g hvedemel
1 glas pizzasauce
Vejledning:
Rør gæren ud i vandet. Tilsæt derefter resten pånær
pizzasaucen. Ælt det rigtig godt – gerne 5 min. Lad det hæve i 45 min. For nemhedens
skyld så del dejen i to portioner og rul dejen ud. Kom pizzasaucen på dejen og
rul den sammen. Skær sneglene i ca 1-1½ cm tykkelse og kom dem på en bageplade.
Lad dem efterhæve 15 min.
Kom pladerne i en varm ovn (200 grader) i 20-25 min.
Ideer:
Hvis der er børn med og der ikke er så meget andet ellers
til dem. Så kom noget skinke i strimler og ost på, så på den måde kan børnene
få pizzasnegle.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar