Kyllingebryst og kyllingfilet er utrolig sund og nem at
tilberede. Desværre kan begge dele hurtig blive tør og lidt kedelig. Jeg har
fundet ud af, at for at få kyllingen mest saftig laver jeg den i ovnen i en
stegeso. Hvis det er kyllingebryster kommer jeg dem i en stegeso og ca. 20 min i
ovnen – smager fantastisk.
Når jeg vil gøre lidt ekstra ud af min kylling, hvor det
ikke bare skal være et nemt og sundt måltid laver jeg denne opskrift. Kyllingen
får SÅ meget smag fra grøntsagerne, det smager virkelig fantastisk.
Der skal bruges:
450 g kyllingfileter
1 stk porre
5 stk champingon
Salt
Peber
Vejledning:
Kom kyllingfiletterne i en stegeso. Skær porrerne i skiver
og drys det hen over kyllingfiletterne. Rens champingon og skær hver champingon
i seks dele og drys hen over. Slut af med lidt salt og peber.
Kom låget på og sæt stegesoen ind i en forvarmet ovn (200
grader) i ca. 20 min.
Ideer:
Grøntsagerne kan skiftes ud med hvad der er i køleskabet,
bare en af tingene har meget kraftig smag som porrer og forårsløg.
Af tilbehør synes jeg hasselbagtekartofler passer godt og en
sauce.
Billed: Copyright (c) 123RF Stock Photos
Billed: Copyright (c) 123RF Stock Photos
Ingen kommentarer:
Send en kommentar