Copyright (c) 123RF Stock Photos
Spinatroulade
Når der skal gøres lidt anderledes eller lidt mere festligt
ud af brødet, så prøv at lav denne roulade. Det smager godt, og er rigtig flot.
Hvis der er lidt brød tilbage om mandagen, så er det bare super i en madpakke.
Nogle tænker, åhh nej ikke spinat – men det smager ikke af spinat.
Der skal bruges:
Dej – brug denne opskrift på
dej der også bruges til pølsehorn, dog kun en halv portion dej
¼ pose helbladet spinat
2 fed hvidløg
Salt
Peber
Vejledning:
Dejen rulles ud på bordet. Spinaten er tøet op og det vrides
for vandet, bare med hånden. Knus hvidløg og kom det sammen med spinaten, salt
og peber. Det fordeles ud over dejen og den rulles sammen som en roulade. Hvis det
er nemmere, så del roulade i to på en bageplade. Lad rouladen hæve i ca. 30 min.
Lav nogle ridser i toppen af rouladen og kom pladen i en
forvarmet ovn (200 grader) i ca. 20 min – rouladen skal være gylden.
Inden servering skæres rouladen ud i ca. 2 cm stykker
Ingen kommentarer:
Send en kommentar