Det er nemt og lækkert med pølsehorn. Både til madpakken,
men også hvis man skal have gæster til middagsmad, så er det godt med lidt
ekstra.
Der er ikke brugt mælk i denne opskrift, så hvis en i familien kan denne opskrift bruges med mælkefri pølser.
Der er ikke brugt mælk i denne opskrift, så hvis en i familien kan denne opskrift bruges med mælkefri pølser.
Der skal bruges:
Til 24 pølsehorn
½ liter lunkent vand
25 g gær
200 g grahamsmel
1 tsk salt
1 tsk sukker
1 spsk. Olie
500 g hvedemel
12 pølser (de halveres, så der bliver 24 stk)
Æg til pensling, eller lunken mælk
Vejledning:
Rør gæren ud i vandet. Tilsæt derefter resten. Ælt det rigtig godt – gerne 5 min. Lad det hæve i 45 min. Del
dejen i tre portioner. Lav en bolle og rul den derefter ud, så der kan laves 8
pølsehorn i hver portion. Sæt pølsehornene på en bagepladerne med lukningen
nedad.
Lad dem efterhæve 15 min. Pensel med æg.
Kom pladerne i en varm ovn (200 grader) i 20-25 min.
Ideer:
Hvis pølsehornene laves til madpakken, kan der kommes lidt
ketchup i hvert pølsehorn.
For at lave dem lidt mere indbydende kan der drysses lidt
sesamfrø på hver pølsehorn.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar