søndag den 7. april 2013

opskrift på mexicansk mad

Copyright (c) 123RF Stock Photos

Opskrift på mexicansk mad

En mexicansk aften er anderledes fra 'normal' hverdags mad, og det er både godt til børn og voksne. Det kan også serveres til gæster - det kan jeg godt finde på, hvis jeg ikke har for meget tid en fredag, men stadig gerne vil servere noget lækkert.
Menuen vil være nachos til forret med ost og mexicanske pandekager til hovedret.

Der skal bruges: (til 4 personer (2 mænd, 2 kvinder))

1 ps nacho chips
1 ps ost, gerne blandet alm ost med rød cheddar
6 tortilla pandekager
500 g oksekød
1 brev taco mex
Grønsager - kan være agurk, tomat, majs osv.
Salsa dip
2 advokadoer
½ dl creme fraiche
salt peber
2 fed hvidløg

Vejledning:

Forretten: Tænd ovnen på 180 grader. Kom halvdelen af chipsene på et ildfastfad og kom et lag ost derpå, kom resten af chipsene ovenpå osten og slut af med det sidste ost.
Hovedret: Brun køddet og tilsæt taco mix brevet. Skær de ønskede grønsager. Lav guacomole, hvor advokadoen tages ud og blendes sammen med creme fraiche, hvidløg, salt og peber. Det hele sættes på bordet og så kan man selv bestemme hvordan pandekagen skal laves.

Ideer:

Der er stor forskel på pris når der handles ind til mexicansk mad, men Rema 1000 har gode og velsmagene produkter til en fair pris.
Laves guacomolen ikke lige inden den serveres, så gem en af advokadokernerne og kom den oven i guacomolen - så bliver den ikke brun.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...