tirsdag den 16. april 2013

Spændende madpakke


Spændende madpakke

Søndag aften klokken er 21 og så er det madpakke tid, åhhh det er bare ikke lige det man har allermest lyst til - men hvornår er lysten til at lave den lækre spændende madpakke??
Men hvis vi ikke laver den spændende, bliver den så spist og skaber vi så en holdning til madpak fremadrettet som noget negativt...så på med smilet og prøv at lav madpakken så spændende som muligt.

Grønsager
Der skal selvfølgelig en form for grønsager med i madpakken. Lav to gulerodsstænger i stedet for at give en hel gulerod med. Lav små portioner grønsager, og så mange slags. Skær grønsagerne ud på forskellige måder, som stænger/skiver/andre former.

Rugbrød
Rugbrød mætter, og de fleste kan godt lide det - især hvis rugbrøddet er lækkert og ikke for tørt. Pift leverpostejmaden op med fx rødbede, ristede løg, remoulade eller små bacon stykker - på den måde bliver en leverpostejmad ikke kedelig.
Skær et ansigt i fx hamburgerryg med en urtekniv.

Overraskelse
Kom en lille overraskelse i hver dag, det behøver ikke være usundt for at være en overraskelse. Det kan være 5 rosiner eller peanuts. Et lille stykke melon er også et hit. Til min mand kan en lille sætning på et stykke papir også gøre underværker.

En anderledes dag
Rugbrød er godt, mætter og smager godt. Men vi har indført en anderledes dag om ugen. Det kan sagtens indebære rugbrød - fx. fiskefrikadeller og klapsammen rugbrød. Hvis vi spiser mexicansk en aften, laver vi pandekager til madpakken dagen efter. Det kan også være pizzasnegle eller pølsehorn, men begrænser det pga mætheden og det sunde aspekt.

Billed: Copyright (c) 123RF Stock Photos

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...