mandag den 25. februar 2013

Fyldte champignon med flødeost

Copyright (c) 123RF Stock Photos
Fyldte champignon med flødeost


Fantastisk tilbehør, som både er godt på grillen om sommeren og i et fad i ovnen resten af året.
Jeg beregner 1½ champignon per person, men vurder i forhold til hvem du server for.

Du skal bruge:
Til 10 personer
15 Store champignon, gerne med en diameter på 5-7 cm
½ pk flødeost, ikke light
1 lille løg
Knsp Salt
Knsp Peber
100 g revet ost

Sådan gør du:

Vask champignonene, skær indmaden ud og brug en urtekniv til at udhule champignonene. Skrab så der er en tynd kant og bunden stadig er hel – man skal være lidt forsigtig. Hak løget meget fint, så det næsten er som en grød. Hvis der er store stykker fra champignonene, så skal det skæres så det næsten er smulder. Bland det smuldret champignon, flødeost, salt, peber sammen og kom det i de store champignon med en ske.
Kom champignonene i et fad, og fordel revet ost ovenpå. Så skal det i ovnen på 200 grader i ca. 15 min, når det revet ost er blevet gylden er de klar.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...