søndag den 17. februar 2013

Kanelkage stor bradepande kage


Kanelkage stor bradepande kage

 En rigtig lækker og luftig kage, som er ufattelig nem at lave. Den falder i de flestes smag, og er svampet og lækker, i mange dage efter den er lavet. Endvidere kan de skæres i flere stykker, og fryses, hvilket er super dejligt når man laver en hel bradepande.

Du skal bruge følgende ingredienser:
500 g. sukker

1 L tykmælk

5 tsk. natron

5 tsk. kanel

600 g. mel

200 g. smeltet eller flydende margarine

Alt blandes og kommes i en bradepande. Bages i 35-40 min. v/ 200 grader.

Afkøles før creme kommes på.


Creme:

200 g. smeltet eller flydende margarine

440 g. flormelis

2½ tsk. kakao

4 tsk. vaniliesukker

6-7 spk. kaffe.

Hvis jeg ikke lige har noget på kaffe på kanden,  bruger jeg i stedet for ekstra kakao og vand – og husk creme mængden er til en hel bradepande. Rigtig god appetit!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...